Recensies

23 berichten op 5 pagina's
Rob Teneij
02-09-22 14:59:37
Dag Paul, tijdens onze ontmoeting aan het Veerse Meer heb je mij een exemplaar van je boek gegeven: een recensie op bol.com vroeg je als tegenprestatie. Helaas gaat dit niet als je het boek niet hebt gekocht bij bol.com. Aangezien komende week de collecte voor KWF aan de deur komt, ga ik dit jaar extra doneren als tegenprestatie.
Ik heb je boek met veel plezier gelezen. Het is een openhartig verhaal over de mentale en fysieke reis die je gemaakt hebt en de schrijfstijl spreekt me erg aan. Ik wilde doorlezen nieuwsgierig naar al je ervaringen. Tegelijkertijd roept het boek op tot momenten van persoonlijke reflectie. Dank voor het delen.
.
07-06-21 16:11:37
Noud Jacobs
27-04-21 15:41:41
Beste Paul,
Ik heb genoten van jouw boek "Als elke stap telt" waarin je op een bijzonder leuke, inspirerende en humoristische wijze jouw wandeltocht beschreven hebt. Ik hoop a.s. juni te starten met de Camino Frances en ben benieuwd of ik het "Camino gevoel" dan ook zal gaan ervaren zoals je beschreven hebt in je boek.
Hartelijk dank voor het schrijven en uitgeven van dit bijzondere boek!
Tom Botermans
13-01-21 12:44:10
Prachtig boek.
Zo herkenbaar.
Zat er weer helemaal in.
Bedankt.
Groetjes van ons .
Ellen Candel
16-12-20 18:55:01
Lieve Paul
Met het oog op mijn naderend pensioen en omdat ik toch thuis kwam te zitten met corona was het lezen van jouw boek een welkome afleiding om de dag door te komen .
Een van mijn grote dromen is het lopen van de camino en ik heb al meerdere boeken gelezen. Jouw boek bleef fascineren vanwege je erg persoonlijke beschrijving met positieve en negatieve emoties.
Het heeft me erg geraakt! Wat zul jij deze toch als een verrijking hebben ervaren .je bent losgekomen uit je cocon van verdriet en ik denk dat de natuur en de ontmoetingen met mensen die het zo goed met je voor hadden je vast heel erg opgetild hebben . Ja helemaal nee eens dat het in het leven niet draait om wat je doet maar hoe je in het leven staat en of je iets voor een ander kan betekenen !. Prachtig boek en in een ruk uitgelezen ondanks dat uk me erg slap voelde ! Dank je wel dat je zo openhartig was ! Het ga je heel goed in je leven Paul

Liefs Ellen xx
Tonen: 5  10   20